Mindcare Academy Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Genel Bilgiler

Bu gizlilik politikası metni sitemizi kullanırken veya sitemizde herhangi bir form doldurduğunuzda Mindcare Academy’e verdiğiniz bilgileri Mindcare Academy’nin nasıl kullandığını ve koruduğunu belirler.  Sitemizi kullanmaya başlamadan önce bu bilgileri dikkatle okumanızı rica ederiz. Bu siteyi ziyaret eden kullanıcılar, aşağıdaki şartları da kabul etmiş varsayılır.

  • Gizlilik & Güvenlik Politikası metni boyunca Mindcare Academy’den bahsedilirken "biz", "şirketimiz", "sitemiz","web sitemiz"gibi ifadeler kullanabiliriz.Mindcare Academy şirketimizin resmi unvanları ve iletişim bilgileri bu politikanın sonunda yer almaktadır.

  • Siteyi ziyaret etmek, yazılanları okumak, bilgi almak, eğitimler hakkında bilgi almak, iletişim formlarını kullanarak kendi bilgilerini yollamak, eğitimlere kayıt olmak da dahil olmak üzere sitenin sunduğu tüm hizmetlerden faydalanan kişi ve kurumlar olarak sizleri ifade etmek için de “kullanıcı”, “ziyaretçi” gibi ifadeler kullanabiliriz.

  • "Kişisel veri", "kişisel bilgi" ve "bilgileriniz" ifadeleri birbiri yerine geçecek şekilde kullanılmaktadır ve kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiyle ilgili tüm bilgileri kapsamaktadır (örneğin isim, e-posta adresi, doğum tarihi).

  • Mindcare Academy, “Gizlilik ve Güvenlik Politikası” maddelerini sitesinde yayınlamak ve kullanıcılarına elektronik posta göndermek suretiyle değiştirebilir. Gizlilik maddelerinde yapılan değişiklikler, sitemizde yayınladığımız tarihten itibaren yürürlüğe girer.


Taahhüt

Mindcare Academy olarak kişisel verilerinizin ve güvenliğinizin önemli olduğunun bilincindeyiz ve bu konuyu önemsiyoruz.  Bu nedenle kişisel verilerinizin güvende olduğunu garanti edecek şekilde bilgi güvenliği standartları ve prosedürleri kapsamında  6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa uygun olarak bilgi toplanması işlenmesi ve muhafaza edilmesine yönelik gerekli makul teknik ve idari tedbirleri uygun düzeyde uyguladık ve Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metnimize  buradan ulaşabilirsiniz.

Mindcare Academy bünyesindeki herkesin de bu metne uyum sağlaması hususunda gereken tüm çabayı hassasiyet ile göstereceğiz.

Web sitemizde doldurduğunuz abonelik formlarındaki bilgilerinizi tutmak için Mailchimp ve Google Forms adlı bulut tabanlı hizmet veren şirketlerden hizmet alıyoruz.   Bu iki şirketin de Kişisel Verileri Koruma Politikasını kendi şirketimiz ile uyumlu olduğunu görmekteyiz ve ilgili politikalara buradaki linklerden ulaşabilirsiniz. Mailchimp Gizlilik Politikası   -   Google Gizlilik Politikası


Kredi Kartı Güvenliği

Web sitemizden eğitim/etkinlik ve her türlü hizmet için alışveriş yapan kredi kartı sahiplerinin bilgi güvenliğine önem veriyor ve kart bilgilerinizi hiçbir şekilde veritabanımızda saklamıyoruz. Kredi kartı ödemeleriniz için PayU şirketi olan iyzico (iyzi Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş.) ‘nun iyzilink olan Link Yöntemi sistemini kullanıyoruz. İyzico PCI Veri Güvenliği Standardı sertifikasyonunun en yüksek seviyesi olan Level 1 sertifikasına sahip olduğunu biliyoruz. Iyzico’nun Gizlilik ve Güvenlik - Kişisel Verileri Koruma Politikalarına buradan ulaşabilirsiniz.


E-posta Güvenliği

Mindcare Academy’e göndereceğiniz herhangi bir mailde kredi kartı bilgilerinizi ve şifrelerini hiçbir şekilde paylaşmayınız. Şirket olarak bilgilerinizin üçüncü şahıslar tarafından görülemeyeceğini garanti edemeyiz.


Diğer Web Siteleri ile Bağlantılar

Web sitemizde başka web sitelerine ait bağlantılar yer alabilir. Bu bağlantıları kullanmanız halinde yönlendirebileceğiniz site üzerinde herhangi bir kontrol ve taahhüdümüz olmadığını belirtmek isteriz. Bu nedenle, bağlantılı sitelerin ziyareti sırasında paylaşacağınız bilgilerin korunmasından ve gizliliğinde Mindcare Academy sorumlu değildir, bu sitedeki kullanımınızdan doğan durumlar Mindcare Academy’nin Gizlilik ve Kişisel Veri Politikasına tabi değildir. Yönlendirildiğiniz bağlantıların gizlilik beyanlarına bakmanızı ve dikkatli davranmanızı öneriyoruz.


İletişim

Gizlilik politikamız ile ilgili her türlü soru ve önerileriniz için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz:


Firma Ünvanı: Mindcare Academy - Kıvılcım Kıran Gen  Selin Ilgaz Lefılleul Adi Ortaklığı 


Adres: Levent Mahallesi Cömert Sokak No: 2 Levent Emlak Bankası Blokları C2 Blok Daire 14 34330 Levent / Beşiktaş / /İSTANBUL


Beşiktaş V.D. 6201285881

 

Mindcare Academy Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni

Veri Sorumlusu -  Veri sorumlusunun kimliği

Kıvılcım Kıran Gen  Selin Ilgaz Lefılleul Adi Ortaklığı   - Mindcare Academy (“Şirket”) olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, Şirketimiz olarak tüm ziyaretçilerin mahremiyetine ve bu doğrultuda ziyaretçilerimize ait her türlü kişisel verinin mümkün olabilen en iyi şekilde ve özenle işlenerek muhafaza edilmesine ve gizli tutulmasına büyük önem veriyoruz.  6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak Şirketimiz tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.


Kişisel Veriler Hangi Amaçla İşlenmektedir? 

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, ya da hizmetlerimizi kullandığınızda ya da kullanmak için talep oluşturduğunuzda sizin hakkınızda çeşitli kişisel veriler toplayabiliriz. Kişisel verileriniz 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.  Topladığımız bu bilgiler aşağıdakileri içerebilir:


  • Adınız, soyadınız,

  • E-posta adresi ve telefon da dahil olmak üzere iletişim bilgileriniz,

  • Eğer bir eğitime başvurursanız doğum tarihi, mezun olduğunuz okullar, çalıştığınız işler gibi bu eğitime katılımınızdan tam faydayı almak için gerekli olan çeşitli demografik bilgileriniz,

  • Eğitimlerin size uygunluğunu değerlendirmek için gerekli fizyolojik ya da psikolojik geçmişiniz ya da şu andaki durumunuz ile ilgili bilgiler,

  • Daha önce katıldığınız eğitimler, programlar, bunlarla ilgili deneyimleriniz,

  • Sağladığımız eğitimlerle ilgili olası diğer bilgiler,

  • Eğitime katılmak için motivasyonunuzu ve eğitimin size uygunluğunu değerlendirmek için gerekli görüş ve düşünceleriniz,

  • Katıldığınız eğitimlerle ilgili yorumlarınız


Toplanan kişisel verilerinizi aşağıda belirtilen nedenler dahilinde gereksinimlerinizi anlamak ve daha iyi bir hizmet sunmak için talep ediyoruz. 


Web sitemizde hang yol ve amaçlarla veri toplanmakta ve kullanılmaktadır?

İletişim Formu ve/veya Canlı Sohbet Desteği Formu: Web sitemizdeki bu formları bizimle irtibata geçen kişilerin taleplerini karşılamak için kullanıyoruz. Bu form veya formları doldurarak bizimle paylaştığınız isim, e posta ve telefon bilgilerinizi iletişime geçtiğiniz konular dışında herhangi bir amaç (pazarlama ve tanıtım) ile işlemiyoruz, saklamıyoruz.

Mindcare Academy Eğitim, Blog ve Duyurularına Abonelik Formları: Web sitemize yaptığınız ziyaretler sırasında eğitimler ve blog ile ilgili duyuruları alabilmek için abone olmak ve eğitim,blog hizmetlerimizle alakalı bilgi almak için kişisel bilgilerinizi (ad, soyad ve e-posta adres) paylaşacağınız Mailchimp ve/veya Google Forms adlı bulut tabanlı hizmet veren şirkette tuttuğumuz veritabanımıza kayıt olmaya davet ediyoruz.  Abone ve duyuruları almak istemediğinizi belirtene kadar verilerinizi sadece bu amaç için kullanıyoruz ve tutuyoruz. Herhangi bir şekilde üçüncü partilerle paylaşmıyoruz.

Eğitim başvuru ve kayıt formları: Sunduğumuz eğitimler hakkında bilgi sahibi olmak veya kayıt olmak isteyen kişiler için özel formlar kullanıyoruz. Bu formlardan topladığımız verilerinizi sadece bu amaçlarla kullanıyoruz. Kayıt formlarını doldururken paylaştığınız kişisel verilerinizi açık rızanız olması halinde veritabanımıza ekliyoruz ve gelecek dönem eğitimlerimiz hakkında sizi haberdar etmek için kullanıyoruz.  Tarafımıza paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizi hiçbir amaç ile satmıyoruz, kiralamıyoruz ve hukuki zorunluluğu olmayan durumlar dışında başkaları ile paylaşmıyoruz. Bu veriler Şirketimizin eğitimler konusunda işbirliği yaptığı yurt içi ve yurt dışında mukim iş ortaklarımız olan kurumlarla kişisel güvenlik ve gizliliğinize dikkat edilerek paylaşılabilinir. Bu şekilde toplanan ve paylaşılan kişisel verilerinizi aşağıda belirtilen nedenler dahilinde gereksinimlerinizi anlamak ve daha iyi bir hizmet sunmak için talep ediyoruz.  

Çerezler:  Web sitemizin ziyareti ve hizmetlerinin kullanımı sırasında yaşadığınız deneyimi daha iyi hale getirebilmek, sosyal medya özelliklerini sunabilmek ve sitemize gelen trafiği analiz edebilmek için çerez(cookies/küçük boyutlu dosyalar) ve işaretçileri kullanıyoruz. Kullanımınıza ilişkin topladığımız verilerinizi site altyapısını yönetme ve pazarlama amacı ile sosyal medya ve analiz hizmeti veren iş ortaklarımızla paylaşmaktayız. Tarayıcınız üzerinde uygun ayarları seçerek çerezlerin kullanılmasını reddedebilirsiniz. Web sitemizi tam işlevsel bir biçimde kullanabilmeniz için çerezleri kabul etmenizi öneririz.


İşlenen Kişisel Veriler Kimlere Hangi Amaçla Aktarılabilir?

Toplanan kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçlar için gerekli olduğu hallerde; Şirketimiz tarafından iş ortaklarımıza, çözüm ortaklarımıza, tedarikçilere, hizmet ifasında bulunan kişilere, kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına KVKK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir. Toplanan Kişisel Verileriniz, yukarıda açıklananlar haricinde üçüncü şahıslara aktarılmayacak, açıklanmayacak ya da başka şekilde ifşa edilmeyecektir.


Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi Nedir?

Kişisel verileriniz, otomatik veya otomatik olmayan yollarla, sözleşmenin kurulması ve/veya ifası gereğince, kanunlarda öngörülmesi, hukuki yükümlülük, veri sorumlusunun meşru menfaati veya hakkın korunması sebepleriyle toplanabilmektedir. Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, bizzat işyerimize gelmeniz halinde müşteri görüşmeleri vasıtasıyla; e-posta, şirket telefonumuz vasıtasıyla tarafımıza yapılan başvurular, iletilen talepler, internet sitemiz üzerinden, sosyal medya, kısa mesaj vb. kanallarla, işyerimizde bulunan kamera kayıt sistemleri, Şirket faaliyetleri kapsamında kullanılan uygulama ve yazılımlar üzerinden; Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak işbu Aydınlatma Metni’nin 2. ve 3. maddelerinde belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.


Kişisel Veri Sahibinin 6698 sayılı Kanun’un 11. maddesinde Sayılan Hakları kapsamındaki hakları nelerdir?

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi www.mindcareacademy.com internet adresinden kamuoyu ile paylaşılmış olan Mindcare Academy Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasında düzenlenen yöntemlerle Mindcare Academy’ne iletebilirsiniz.

Bu kapsamda kişisel veri sahipleri uygun gördükleri takdirde Kanun’un 11. Maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olan Şirketimize başvurarak aşağıda belirtilen hakları kullanabilirler. Buna göre Veri Sahipleri;

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

  • 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme

haklarına sahiptir.


Başvuru nasıl yapılır?

Kanun kapsamında, kişisel verilerinizle ilgili yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik  başvurularınızı aşağıda belirtilen kanallardan birini kullanarak yapabilirsiniz:

  • Yazılı olarak Şirketimizin adresine (Levent Mahallesi Cömert Sokak Emlak Kredi Bankası Blokları C2 Blok D:13 Beşiktaş/ İSTANBUL) veya;

  • İlgili kişi tarafından Şirketimize daha önce bildirilen ve Şirketimizin sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanarak şirketimizin kep adresine yapabilirsiniz.

Buna göre Şirketimize veri sahiplerinden gelecek aşağıda yer alan talepleri içeren Türkçe yazılmış başvurulara yasal süreler içerisinde e-posta veya fiziksel mektup yolu ile cevap verilerek talep edilen gerekli işlemlerin yapılması Şirketimiz tarafından sağlanacaktır.   Şirketimiz, Kanunu’nun 13. maddesine uygun olarak, başvuru taleplerini, talebin niteliğine göre ve en geç 30 (otuz) gün içinde sonuçlandıracaktır.

Başvuruların içeriğinde aşağıdaki bilgilerin bulunması mevzuat gereği zorunlu olup herhangi bir eksiklik halinde başvurunuz işleme alınamayacaktır. Buna göre başvurularda talebe ilişkin bilgi ve belgelerle birlikte;

  • Ad, soyad ve başvuru yazılı ise imzanız,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlar için TC Kimlik Numarası Yabancılar için uyruğu pasaport numarası veya varsa kimlik numarası,

  • Tebligata esas yerleşim yeri veya iş adresi,

  • Bildirime esas elektronik posta adresi, telefon veya faks numarası,

  • Talep Konusu’nun açıkça belirtilmesi

Başvurular, Kişisel Verileri Koruma Kurulu (“KVKK”) tarafından alınacak karar ile bir ücret tarifesi yayınlamadığı sürece ücretsiz olarak yapılacak olup başvuruya ilişkin cevaplamalar KVKK tarafından yayınlanan tebliğ kapsamında ücretlendirilecektir.

Yukarıdakilere ek olarak Kişisel Bilgilerinizin işlenmesinin yürürlükteki veri koruma kanunlarını ihlal ettiğini düşünmeniz halinde bize başvurabilirsiniz. Başvurunuzun reddedilmesi, verdiğimiz cevabın yetersiz gelmesi veya yasal süresinde cevap verilmemesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurumuna şikayette bulunma hakkına sahipsiniz.

 Talebinizi yerine getirmek için makul olan tüm çabaları göstereceğiz; ancak bu tür erişim taleplerini reddetme veya gerekli olması ya da yürürlükteki kanunların izin vermesi halinde bu taleplere kısıtlama ve koşul getirme hakkımızı saklı tutmaktayız.


İletişim


Bu Aydınlatma Metni ile ilgili her türlü soru ve önerileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Mindcare Academy’ne ait aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.


Firma Ünvanı: Mindcare Academy - Kıvılcım Kıran Gen  Selin Ilgaz Lefılleul Adi Ortaklığı

Adres: Levent Mahallesi Cömert Sokak No: 2 Levent Emlak Bankası Blokları C2 Blok Daire 14 34330 Levent / Beşiktaş / /İSTANBUL

Besiktaş V.D. 6201285881

 

Mindcare Academy Web Sitesi Kullanım Koşulları

Genel Koşullar

 

Bu şartnamede geçen taraflar;

 

  • Mindcare Academy Web Sitesi (bundan sonra “Site” olarak anılacaktır)

  • Mindcare Academy Web Sitesi Yönetimi (bundan sonra “Site yönetimi” veya “Mindcare Academy Site yönetimi” olarak anılacaktır)

  • Siteyi ziyaret etmek, bilgi almak, eğitimler hakkında bilgi almak, iletişim formlarını kullanarak kendi bilgilerini yollamak, eğitimlere kayıt olmak da dahil olmak üzere sitenin sunduğu tüm hizmetlerden faydalanan kişi ve kurumlar (bundan sonra “Kullanıcı” olarak anılacaktır.

 

Siteyi kullanmaya başlamadan önce bu  “Web Sitesi Kullanım Koşulları” metnini dikkatlice okumanızı rica ederiz. Bu siteyi ziyaret eden kullanıcılar, aşağıdaki şartları kabul etmiş varsayılır.

 

Sitede sağlanan bilgiler, hizmetler veya kullanım şartlarında herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, herhangi bir zamanda değişiklik yapma, güncelleştirme veya yürürlükten kaldırma haklarını saklı tutar. Bu sitenin kullanımına devam ederek bu değişiklikleri kabul etmiş oluyorsunuz.

 

Ticari markalar ve fikri mülkiyet hakları

 

1. Mindcare Academy Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda kayıtlı vergi mükellefi resmi bir kurumdur.  Sitede yer alan ünvan, işletme adı, marka, patent, logo tasarım, bilgi, her türlü içerikler (metin, çizim, görsel, video, fotoğraf, paylaşım vb.) diğer materyallerin tescilli veya tescilsiz tüm fikri hakları Mindcare Academy markası ve İçerik Sağlayıcılarına ait olup,  ulusal ve uluslararası kanunlar ve sözleşmeler ile hukuken koruma altındadır. İşbu Site’nin ziyaret edilmesi veya bu Site’deki  hizmetlerden yararlanılması söz konusu fikri mülkiyet hakları konusunda hiçbir hak vermez. Gerek bu eylemleri ile gerekse de başka yollarla, Mindcare Academy ile doğrudan ve/veya dolaylı olarak rekabete girmeyeceğini kabul ve taahhüt etmektedir.

 

2. Bu Sitede yer alan tüm içerik (fotoğraf, video ve yazılar) üzerindeki haklar: 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, 554 sayılı Endüstriyel Tasarımların Korunması Hakkında Kanun hükmünde kararname, 556 sayılı Markaların Korunması Hakkında Kanun hükmünde kararname, hükümleri uyarınca korunmaktadır.  Web sayfamızı kullananlar telif hakkı konusunda yukarıda belirtilen tüm yükümlülükleri kabul etmiş sayılırlar.

 

3. Bu sitede yer alan içerikler kısmen veya tamamen, olduğu gibi veya değiştirilerek hiçbir şekilde çoğaltılamaz, yayınlanamaz, kopyalanamaz, sunulamaz, sahiplenilemez ve/veya aktarılamaz.  Sitenin bütünü veya bir kısmı diğer bir internet sitesinde izinsiz olarak kullanılamaz.

 

 

 

Web Sitesinin Kullanımı

 

4. Bu sitede yer alan hiçbir bilgi, materyal ve içerik medikal bilgi amacıyla kullanılamaz. Buradan edindiğiniz bilgiler medikal tedavi taahhüdü vermez, sadece kişisel gelişim ve bilgi edinme amacıyla kullanıma sunulmuştur.  Kullanıcıların işbu sitede yer alan içeriklerin kullanımı sırasında psikiyatr uzmanı veya psikolog tarafından tanısı konulan medikal geçmişlerinde (fizyolojik ya da psikolojik geçmişiniz) depresyon, bipolar bozukluk, kaygı bozukluğu, travma sonrası stres bozukluğu, psikotik bozukluk ve/veya teşhis edilmemiş medikal problemlerinden kaynaklanan veya kaynaklanabilecek  başta maddi ve/veya manevi ve/veya doğrudan ve/veya dolaylı zararlar olmak üzere, hiçbir sorun veya zararlardan hiçbir şekilde mindcareacademy.com sorumlu değildir.  Eğer bir psikoterapi veya herhangi başka bir ruh, akıl sağlığı, fiziksel sağlık tedavisi görmekteyseniz lütfen terapistinize / doktorunuza danışarak sitede yer alan bilgileri kullanınız. 

 

5.Verilen eğitim, katılınan etkinlik ve işbu sitede paylaşılan tüm materyaller ile aynı konu hakkında farklı eğitmenler tarafından farklı bilgiler paylaşılabilir. Bu bilgiler ile sizin bildikleriniz ve/veya eğitmenler arasında ayrışan unsurlar olabilir. Eğitmenlerin özgeçmişlerini okuyabilir veya ön görüşmeler ile eğitmeninize karar verebilirsiniz. 

 

6. Site yönetimi sitede sunulan her türlü içerik üzerinde, tamamen kendi takdirinde olmak üzere, değişiklik yapma, uygun görmediği içeriği kaldırma ve/veya ekleme yetkilerine sahiptir.

 

7. Mindcare Academy Site Yönetimi çeşitli sebeplerle eğitim ve etkinlikleri iptal edebilir veya tarihlerini değiştirebilir.  Bu durumda uygulanacak süreci Mindcare Academy Site Yönetimi belirler ve e-posta yoluyla bilgilendirme yapar. Etkinlik veya eğitim iptali, tarih veya mekân değişikliği ve yeni tarih veya mekân bilgisi konularında yapılan duyuruların ardından, konularında bilgi sahibi olma sorumluluğu kullanıcılara aittir. Mindcare Academy Site Yönetimi e-posta adresinize bilgilendirme yapmasına izin vermediğiniz takdirde Mindcare Academy Site Yönetimi tarafından yapılacak olası etkinlik veya eğitim iptal veya değişiklik duyurularını alamayacağını ve böyle bir durumda yapılacak değişikliklerden haberdar olma sorumluluğunu tamamen üzerine aldığını otomatik olarak kabul eder.

 

8. Kural olarak, tüm eğitim, etkinlik, hizmet satışları kesindir. Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin 15 (g) maddesine istinaden satın aldığınız eğitim, etkinlik, hizmetlere dair cayma hakkınız bulunmamaktadır. Etkinliğin veya eğitimin iptal edilmesi haricinde, satılan kayıt bedeli, satış işlemi sonrasında hiçbir şekilde iptal edilmez, değiştirilmez ve ücret iadesi yapılmaz. Ancak, kayıt yaptıran kişinin tarihi değiştirilmiş etkinliğe veya eğitime katılmasının mümkün olmadığı hallerde bilet hamillerine ücret iadesi yapılabilir. Ücret iade tutarları, satın alınan kaydın üzerinde yazılı ücret ve kayıt başına uygulanan ilgili hizmet bedeli ile sınırlı olup, işlem bedeli ya da sair başkaca bir bedelin talebi mümkün değildir.

 

9. Site Yönetimi etkinlik veya eğitim tarih, yer değişikliği veya iptalinde sebep göstermeksizin ve/veya ihbarda bulunmaksızın bu metne konu olan kullanım koşullarında değişikliğe gitmek, ek yapma ve revize etme hakkını saklı tutar.

 

10. Bu sitede İyzilink link ödeme yöntemi ile ödeme almakta olup,  kart bilgilerinizi hiçbir şekilde veritabanımızda saklamıyoruz. Kredi kartı ödemeleriniz için PayU şirketi olan iyzico (iyzi Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş.) ‘nun iyzilink olan Link Yöntemi sistemini kullanıyoruz. İyzico PCI Veri Güvenliği Standardı sertifikasyonunun en yüksek seviyesi olan Level 1 sertifikasına sahip olduğunu biliyoruz.Konuyla ilgili  şirketimizin Gizlilik ve Güvenlik - Kişisel Verileri Koruma Politikamızı ziyaret edebilirsiniz ve  buradan ulaşabilirsiniz

 

 

 

 

Bağlantılı Linkler

 

11. Bu Site’de başka web sitelerine ait bağlantılar yer alabilir. Bu bağlantıları kullanmanız halinde yönlendirebileceğiniz site üzerinde herhangi bir kontrol ve taahhüdümüz olmadığını belirtmek isteriz.  Kullanıcılar bu linklerle ilgili olarak Mindcare Academy site yönetiminin hiçbir kontrolü olamayabileceğini, diğer sitelerdeki her türlü metin, görsel vb. içerikten Mindcare Academy Site yönetimi sorumlu tutulamayacağını kabul ederler.

 

 

Gizlilik ve KVKK Politikası

12. Mindcare Academy Site Yönetimi olarak ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa uygun olarak işlenmesine ve muhafaza edilmesine yönelik gerekli teknik ve idari tedbirleri almaktayız.  Konuyla ilgili  şirketimizin Gizlilik ve Güvenlik - Kişisel Verileri Koruma Politikamızı ziyaret edebilirsiniz ve buradan ulaşabilirsiniz.

 

Mücbir sebepler

 

13. Hukeken mücbir sebep sayılan tüm durumlarda veya tarafların kontrolünde olmayan; tabii afetler, yangın, patlamalar, iç savaşlar, savaşlar, ayaklanmalar, halk hareketleri, seferberlik ilanı, grev, lokavt ve salgın hastalıklar, altyapı ve internet arızaları, elektrik kesintisi gibi sebeplerden dolayı sözleşmeden doğan yükümlülükler taraflarca ifa edilemez hale gelirse, taraflar bundan sorumlu değildir. Bu sürede tarafların işbu sözleşmeden doğan hak ve yükümlülükleri askıya alınır. Bu gibi durumlarda Mindcare Academy Site Yönetiminin herhangi bir tazminat yükümlülüğü doğmayacaktır.

 

Uygulanacak hukuk ve yetki

 

14. İşbu “Mindcare Academy Web Sitesi Kullanım Koşulları Sözleşmesi”nin uygulanmasından veya yorumlanmasından doğacak her türlü uyuşmazlığın çözümünde İstanbul (Merkez) Adliyesi Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Yürürlük ve Kabul

 

15. Site yönetimi bu metne konu olan kullanım koşullarında değişikliğe gitmek, ek yapma ve revize etme hakkını saklı tutar. Kullanıcılar, işbu Sitenin kullanılması ile var olan, en güncel versiyonu kullandıklarını kabul eder. Site Kullanım Koşulları Sözleşmesi maddelerinde yapılan değişiklikler,  bu Site’de yayınladığımız tarihten itibaren yürürlüğe girer.  

 

 

İletişim

 

Site Kullanım Koşulları Sözleşmesi  ile ilgili her türlü soru ve önerileriniz için e-mail gönderebilirsiniz.

 

Mindcare Academy’e ait aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

 

Firma Ünvanı: Mindcare Academy - Kıvılcım Kıran Gen  Selin Ilgaz Lefılleul Adi Ortaklığı

Adres: Levent Mahallesi Cömert Sokak No: 2 Levent Emlak Bankası Blokları C2 Blok Daire 14 34330 Levent / Beşiktaş / /İSTANBUL

Beşiktaş V.D. 6201285881